יש כאן תותחיות בישול???
עשיתי טעות ענקיתתת והכנתי קציצות בשר ולא טיגנתי אותם לפני. ףשוט שמתי אותם ככה בתוך הרוטב. ועכשיו הרוטב נהיה סמיך כזה עכור.
כמה זה נוראי?????
הריון ולידה
💬20 תגובות
תגובות (20)
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 14:35
לא תמיד חייב לטגן תלוי מה הכנת
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 14:43
קציצות בשר ברוטב צהוב עם בצל ואפונה
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 14:43
ממש לא נוראיי...
אני הרבה עושה את זה כשאין לי זמן או שלא רוצה לטגן זה מתבשל עם הרוטב..
לגבי העכור אנלא יודעת למה את מתכונת..זה מסמיך כן אבל זה עושה את זה טעיםם