הדבר הכי פשוט וקל !
שיערות את שמה שכבה נאה על מחבת חמה שהומס בה חמאה שמה שכבה של גבינה (יש שמכינות גבינת ג'באן, תשימי ריקוטה פרסקה מוצרלה מרודת הכי טעים ) ועוד שכבה של שיערות שיהיה כמו שכבות כזה .. על אש בנונית נמוכה מכסה במכסה ואחרי שאת הופכת שמה סירופ סוכר מעל והמוןןןןןן ♡
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 13:11
יש סירום שעושים עם דבש ויש עם סוכר .. הכל אותו הטעם .. מים סוכר יש ששמים מי זהר מרתיחים הכל ביחד ומפזרים פסטוק מעל