עשיתי לפי המתכון הזה:
יצא ממש טעים 😋
2 כוסות גרגירי חומוס קפואים (ניתן להשתמש במקום בגרגירי חומוס מושרים לפחות 12 שעות קודם)
1/2 כוס פירורי לחם
כוס עלי פטרוזיליה
כוס עלי כוסברה
1 בצל
4 שיני שום
תיבול: כפית שטוחה מלח, 1/4 כפית פלפל, כפית שטוחה כמון
כפית אבקת סודה לשתיה
תרסיס שמן
אופן הכנה:
-שמים את כל החומרים, מלבד סודה לשתיה, במערבל מזון וטוחנים עד לקבלת עיסה אחידה.
-מניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
-מוסיפים את הסודה לשתיה לתערובת ומערבבים היטב.
-יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומניחים בתבנית משומנת. מרססים על הכדורים שמן.
-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 30 דקות.
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 03:02
תודה רבה
משתמשת פורטי3 בפברואר 2020 בשעה 13:14
חומוס מושרה מבושל עם סודה לשתיה עד לרכות ..
במעבד מזון או מטחנת בשר (שתכלס עושים במטחנה בשר ,עם עושה במעבד מזון תשימי לב ולא לעבד הרבה שלא יצא חומוס)
חומוס קטנים
חופן פטרוזליה
חופן כוסברה
שום והמווווןןןןן!
פירורי לחם מעט
מלח ,פלפל ,כמון ,כורכום טיפה
יוצאת כדורים ומטגנת ישר