☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 530733
משתמשת פורטי
2 בפברואר 2020 בשעה 01:07
שילשולים עזרה בן שנתיים וחצי משלשל מים,מה אפשר לתת לו שזה יעבור מהר?
אמהות
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (2)
משתמשת פורטי
2 בפברואר 2020 בשעה 02:34
אורז קצת אבל עם ממשיך תיקחי לרופא
משתמשת פורטי
2 בפברואר 2020 בשעה 05:54
תודה אנסה.
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
21 בנובמבר 2018 בשעה 15:02
עזרה היי בנות יש לכם טיפים לזירוז טבעי ללידה? משו שעובד בוודאות ..
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
28 בינואר 2020 בשעה 13:24
לא רואים אם בן או בת הייתי בסקירה מוקדמת ובמכוונת ולא ראו את המין. הרופא אמר שהתינוק זז הרבה וראיתי בעצמי שהזיז את הרגלים. שבוע 16+4. אמור להדאיג?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
18 באפריל 2020 בשעה 17:08
פסטה/פתיתים טחונים היי (: אפשר לרסק פסטה/פתיתים עם בשר כארוחת צהריים לתינוק בן 7.5 חודשים? בנוסף האם עדיין צריך ממש לרסק את האוכל? או שאפשר לרסק לחתיכות קטנות (נניח כמו בגודל של עדשים)
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביוני 2020 בשעה 15:54
מה אתן מלבישות בחום הזה? תייוק בן שלושה שבועות
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2020 בשעה 09:53
בננות רוצה להזהיר אותכן מנוכלים מישהו התקשר לאמא שלי להגיד לה שביקשתי לצאת לחלת ושהוא מלשכת התעסוקה ושיש כמה פרטים שלי שלא נכונים ואמא שלי הבחינה שמשהו לא בסדר כי הוא התקשר ממספר פלאפון ולא ממספר של משרד ואמרה לו שיביא לה את המספר ושהיא תחזור אליו היא התקשרה אליי לשאול אותי ואמרתי לה שכן שאני בחלת אבל שהוציאו אותי כבר ממזמן דרך העבודה ושמהעבודה שלי עשו הכל וכבר ב קיבלתי כסף מהחלת ומהאבטלה ושזה לא נכון שהפרטים לא נכונים .. אז בננות שימו ❤ ותיזהרו שלא ליפול לידיים של הנוכלים האלה ואם אין לכם הודעות /שיחות מביטוח לאומי ושזה בטוח מהם אל תתנו פרטים בכלל !!!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 11:56
הגיוני שכל החודש המקלונים לא הראו לי ביוץ?
הריון ולידה
💬
10 תגובות