עוגה מושחתתתת עוגת פאדג' קצפת וגנאששששש נכנס למקרר ♡
💬29 תגובות👍5 לייקים

תגובות (29)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:47
וואו מושלם אשמח לקבל מתכון תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:49
מתכון💁🏻‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:59
בכיף אחיות שלייייי 130 גרם שוקולד מריר 130 גרם חמאה/ מחמאה /שמן קוקס ממיסים במקרוגל עד שזה נמס מוסיפים 3/4 כוס סוכר ומערבבים מוסיפים כל פעם בהדרגה ביצה וטורפים סה"כ 3 ביצים אחר כך מוסיפים חצי כוס קקאו ומערבבים עם כן או לקקן מחממים תנור מראש ל170 מעלות .. ל25 דק.. לי יצא 2 תבניות אינגליש קייק אפשר בתבנית אחרת של 22 /24סמ לקפצת : 1 וחצי שמנת להקצפה 38% כוס חלב 1חבילת פודינג וניל להקציף ביחד על גבוה להניח על העוגה רק שהעוגה קרה אחרי צינון .. לגנאש : חצי שמנת להקצפה שנשארה 130 גרם שוקולד מריר להמיס ולשפוך על הקצפת אחרי שהגנאש לא חם ונעים מעבירים למקרר להתייצבות ♡
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 10:01
וואוווווווו מגרהההה חייבת לנסות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות