עזרה אני רוצה להכין לשבת בשר מספר 8 עם תפוחי אדמה צריכה מתכון מנצח מארחת את המשפחה
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:16
האמת שמספר 8 הוא בעיקרון לחמין.. מספר 5 מעולה לבישול וצלייה עם תפוחי אדמה 😋😋
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:17
כבר קניתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:46
מספר 8 מעולה להכללללל ! אפילו יכולה לבשל את זה כנתח אחד שלם כמה שעות אחרי שאת מצננת את הנתח את יכולה לפרוס אותו ולהכניס ברוטב עם תפוח אדמה ♡ או לחתוך כבר לנתחים ולשבל ברוטב ואז להוסיף תפוח אדמה .. אבל קחי בחשבון שעם תבשלי את הנתחים ביחד ברוטב צריך להיות לפחות כמה שעות ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:54
תקחי את הנתח .. תשימי בסיר מספיק שיכסה את הנתח במים עלי דפנה פלפל אנגלי עם ישלך לא חייב ומעט פפריקה שלא יהיה צבע חזק .. תבשלי כמה שעות בכיף .. תכבי את הגז תוציאי את הנתח שיתקרר לחלוטיייין רק ככה את יכולה לפרוס לפרוסות שהוא חם זה יתפרק .. מחממת שמן בסיר מחבת רחב נמוך .. מטגנת מעט את התפוחי אדמה (תחתכי גס טיפה )יכולה להוסיף גם בצל קצוץ לא חייב שיקבלו צבע מגרה כזה .. אחרי שקיבל צבע מוסיפה תבלינים ושום קצוץ או שני שום שלמים .. מלח ,פלפל ,פפריקה מתוקה כף בערך ,רבע כפית סוכר ,חצי כפית כורכום ,וכף מרק עוף (מרק עוף מוסיף המווון) מטגנת עד שנהייה שחום יפה כזה ומקורמל בגלל הסוכר מוסיפה מהציר(מים) שהבשר בושל בוא לא הרבה .. ממש עד הרכיבים מביאה לרתיחה ללא מכסה את רואה שזה מצטמצם תוסיפי את הפרוסות בשר בצורה יפה כזאת .. תכסה עם מכסה ומגבת מעל.. ל30 דק על אש בנונית לא להבה גדולה וכל 10 דק תנערי את הסיר מהידיות כדי שלא ידבק ♡ יוצא מעדןןןןןן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך