דחוף דחוף דחוף
אם הפשרתי בשר טחון לילה שלם במקרר, ואז יום שלם על השיש, ואז עוד לילה במקרר...
אפשר להשתמש לדעתכן?
אמהות
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי29 בינואר 2020 בשעה 05:48
יום שלם על השיש זה סיכון לדעתי..
משתמשת פורטי29 בינואר 2020 בשעה 05:49
בדרכ אם את רוצה הפשרה מהירה - תורידי לשיש לשלוש שעות ואז למקרר ויום למחרת כבר תוכלי להשתמש
משתמשת פורטי29 בינואר 2020 בשעה 05:58
הכי פשוט זה להריח את הבשר. ריח של בשר מקולקל אי אפשר לפספס!!!
ואנחנו לא בקיץ עכשיו. אני מאמינה שהבשר בפנים היה עדיין קפוא או רק התחיל להפשיר כשהכנסת חזרה למקרר אחרי השיש.