חייבת שתלמדו אותי את הטריק כל פעם אני שאני מכינה עוגה , היא תופחת יפה ..ולאחר האפייה היא נופלת.. מה השיטה כדי שהעוגה לא תיפול ? לאחר אפיה
אוכלאוכל
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בינואר 2020 בשעה 18:40
את לא אופה מספיק .. והחום גבוה מדי ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בינואר 2020 בשעה 18:41
ועם מדובר על עוגת גבינה רוב העוגות גבינה נופלות מעט בגובה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בינואר 2020 בשעה 18:41
לא עוגה גבינה..רגילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בינואר 2020 בשעה 18:41
תקראי את התגובה הראשונה שלי יקירה .. בגלל זה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך