בנות שמבינות באפייה❤
אפשר להחליף מרגרינה בחמאה?
ואם לא מה אפשר לשים במקום מרגרינה ???
אוכל
💬16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי24 בינואר 2020 בשעה 08:59
כן בטח שאפשר להחליף. את יכולה להחליף בשמן קוקןס, בשמן (קחי בחשבון שזה יוצא אחרת). הכל עניין שלי מינונים שקצת משתנים
משתמשת פורטי24 בינואר 2020 בשעה 08:59
אפשר שמן רגיל?
משתמשת פורטי24 בינואר 2020 בשעה 09:01
ברמת העקרון אפשר. אבל זה יוצא אחרת לגמרי. אם זה לעוגיות אז קחי בחשבון שהן יצאו יותר קשות והצורה שלהן תשתנה. אבל בהחלט אפשר הכל. אם את רוצה לשמור על המרקם והצורה אז שמן קוקס זה מצויין אבל משנה קצת את הטעם . אז תלוי מה את מכינה ולפי זה ההחלפה