בשר חי כמה זמן את מבשלות את הקציצות? בכלל בקר ועוף? אני יודעת שאסור לאכול חי וגם לא נא ..כאילו חצי מבושל...אבל אני כבר ממש בלחץ כאילו כל בשר שאוכלת אני גם אוכלת סרט שיש טעם של חי וזה לא בושל מספיק...מה אומרות? עכשיו בשלתי סיר קציצות בערך 25-30 דק.. ולגביי הכנת הסיר - הכנתי רוטב שמתי את הירק שרציתי והכל ורק אח״כ הכנסתי קציצות שהן כאילו בשר לא מבושל עדיין ..והבנתי שאסור שכלום יגע בבשר החי ויכנס לי לפה אח״כ..זה נראה לכן בסדר? כאילו הרוטב המים והירקות שבאו במגע? ככה אתן עושות או שמבשלות בנפרד ואז מערבבות?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2020 בשעה 18:50
הכל בסדר תבשלי רגיל עם רוטב . הבישול זה חום מאוד גבוה ואם הבשר טרי וטוב אין ממה לחשוש. הבישול בשר קציצות לפחות שעה וחצי להבה בינונית
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2020 בשעה 18:54
אני גם מבשלת ככה קציצות רוטב ואז מכניסה תקציצות לחצי שעה בערך. בשר אני מבשלת בערך ארבע שעות על אש נמוכה שיצא רך וטוב,ועוף באזור השעתיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בינואר 2020 בשעה 10:49
עוף שעתיים?? אבל הוא מתבשל אפילו יותר מהר מבשר..ברמה של 20 דק חצי שעה לא?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בינואר 2020 בשעה 11:44
מתבשל מהר. אבל אוהבת שיוצא רך כמו חמאה.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך