
משתמשת פורטי20 בינואר 2020 בשעה 18:48
בשר חי
כמה זמן את מבשלות את הקציצות? בכלל בקר ועוף? אני יודעת שאסור לאכול חי וגם לא נא ..כאילו חצי מבושל...אבל אני כבר ממש בלחץ כאילו כל בשר שאוכלת אני גם אוכלת סרט שיש טעם של חי וזה לא בושל מספיק...מה אומרות? עכשיו בשלתי סיר קציצות בערך 25-30 דק..
ולגביי הכנת הסיר - הכנתי רוטב שמתי את הירק שרציתי והכל ורק אח״כ הכנסתי קציצות שהן כאילו בשר לא מבושל עדיין ..והבנתי שאסור שכלום יגע בבשר החי ויכנס לי לפה אח״כ..זה נראה לכן בסדר? כאילו הרוטב המים והירקות שבאו במגע? ככה אתן עושות או שמבשלות בנפרד ואז מערבבות?
הריון ולידה

💬4 תגובות