מצאתי אהבה חדשה 😍
שליש ראשון, בלי תאבון לכלום אבל רעב בלתי נגמר...
התאהבתי!! הפיתה נהיית קריספית. הולך עם רוטב צ'ילי ליד.
כמובן שהחלק העליון של הפיתה טוגן גם ונאכל כבר....
אוכל
💬17 תגובות👍1 לייקים
תגובות (17)
משתמשת פורטי20 בינואר 2020 בשעה 08:23
מלמטה
משתמשת פורטי20 בינואר 2020 בשעה 08:25
לקחתי פיתה, חציתי אותה לרוחב. בחלק השמנמן יותר עשיתי עיגול קטן לצהוב של הביצה.
חיממתי מחבת עם שמן, הנחתי את הפיתה, מזגתי מעל את הביצה פיזרתי מלח ופלפל.. וכיסיתי עם מכסה של סיר.
אש בינונית... כשנהיה מוכן מלמטה אפשר גם להפוך כדי לתת לו צריבה מלמעלה...