מה החשיבות למקלחת בשעה קבועה ? בן 3 חודשים . סדר יום לא ממש קבוע אבל גם לא מבולגן ..
אמהותאמהות
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2020 בשעה 21:44
אין סדר יום בגיל כזה בגיל הזה היה לי טוב לקלח בבקרים כי זה היה מעיר אותו ממש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2020 בשעה 21:45
מקלחת אותו מתי שנוח לי , לא רואה שזה מפריע להירדמות בלילה, יש כאלו שמעדיפות לקלח בערב כי זה כביכול מרדים אותם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2020 בשעה 22:20
אני חושבת שאם מקפידים לעשות לתינוק סדר יום כבר בגיל מוקדם שזה אומר טקס התעוררות בבוקר וטקס שינה בלילה שכולל מקלחת בשעה קבועה נגיד בסביבות 19-19:30 התינוק מצליח הרבה יותר מהר להבדיל בין השנות של היום שהן קצרות לבין השנת לילה שמגיעה בדרך כלל אחרי המקלחת והיא השינה הארוכה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2020 בשעה 22:20
מקלחת בשעה קבועה . יש לו סדר יום מגיל 0 עוד כמה ימים בן 5 חודשים הארוחות בזמנים קבועים תמיד כמו שעון חחח מקלחת לפני השינה אני עושה לו 19.00 אוכל והולך לישון

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

צריכה התייעצות.. הבת שלי בת שנה ושמונה... "ילדת קורונה" מה שנקרא.. הייתה איתי בבית במשך כל הזמן הזה.. כשהיא בבית איתי..עם אבא שלה..עם ההורים שלי..הסביבה המוכרת שלה ..היא מתנהגת מושלם.. מישרת מבט, יוצרת קשר עין, מדברת, דורשת, משחקת מהמם. במהלך השנה וחצי האחרונות כמעט ולא פגשה אנשים אחרים בגלל הקורונה..על אף שהשתדלתי ממש להפגיש אותה עם חברה שיש לה בת בגילה.. היום בנות דודות שלי באו אלינו לבית..עם הילדים..בטווח גילאים של 5-12 ארבעה ילדים שיהיו בריאים שובבים שצרחו, השתוללו, נגעו בכל דבר אפשרי..השתוללו בבריכה ..שיחקו בצעצועים של הילדה.. כשהיא התעוררה משנת הצהריים הם בדיוק היו פה..והיא התעוררה לתוך ה"בלאגן".. לצרחות ולבכי ולריבים שלהם אחד עם השני.ופשוט בהתה בהם..כשקראנו לה לא הגיבה..רק הייתה בסוג של שוק .. כשהילדים צרחו חזק ובכן היא התחילה לבכות ממש כל פעם שזה קרה.. הרגיש לי שהיא הרגישה שלוקחים לה את בתשומת לב שלה..שפלשו לה לטריטוריה.. בת דודה שלי אמרה לי שלדעתה אני צריכה לקחת את הילדה לבדיקת שמיעה כי היא לא הגיבה כשקראו לה בשם.. כשאבא שלה חזר מהעבודה והצטרף היא פתאום התחילה להיפתח יותר ..לטייל ולשחק.. אבל עדיין הייתה בסוג של הלם.. כשהם הלכו היא חזרה להיות הילדה שאני מכירה.. השאלה שלי היא כזאת.. האם יתכן שיש לילדה שלי משהו לא תקין? האם המיקוד בכל מה שקרה מסביב גרם לה להתעלם מאיתנו?ברור לי שחברים לה מיומנויות של חברות והיא לא יודעת איך מתנהגים ושהכל היה חדש לה.אבל האם זה לגיטימי?אני צריכה לבדוק משהו? אולי אני מפספסת משהו?
אמהותאמהות
💬0 תגובות