בצק פאי קל להכנה הי בנות חברה אמרה לי להשים רבע כוס שמן רבע כוס מים רותחים ולהוסיף קמח עד שמתקבל בצק באמת עשיתי אץ זה יצא טעים אבל לא קריספי ולא החזיק את במילוי כראוי יש למישהי רעיון אך לעשות את הבצק יותר קריספי שיתפוס מילוי?
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2020 בשעה 11:03
היית צריכה להוסיף ביצה לאחד את העיסה וחמאה היה עוזר בקריספיות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2020 בשעה 13:19
אה אוקי אז המתכון זה ביצה מים מרגרינה או חמאה וקמח.?

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך