צריכה הסבר לטעימות- רוצה להתחיל שמתי בטטה במים רותחים ועכשיו אני צריכה לשים בבלנד עם תוספת של מים כדי שיהיה מרקם נוזלי??
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2020 בשעה 22:17
זה לא צריך להיות נוזלי ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2020 בשעה 22:36
מספיק למעוך את זה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2020 בשעה 01:05
את יכולה למעוך עם מזלג או באמת לשים בבלנדר עם קצת מים מהמים המרותחים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 בינואר 2020 בשעה 03:49
כשאת רק מתחילה טעימות תעשי את כל הבטטה חלקה למרקם חלק הוושט שלהם מאוד קטן וצר ולהתחלה הם צריכים ממש שיהיה כמו הגרברים .. לאט לאט תוכלי להתחיל להביא מעוך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך