צריכה הסבר לטעימות- רוצה להתחיל
שמתי בטטה במים רותחים ועכשיו אני צריכה לשים בבלנד עם תוספת של מים כדי שיהיה מרקם נוזלי??
אמהות
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי9 בינואר 2020 בשעה 22:17
זה לא צריך להיות נוזלי ?
משתמשת פורטי9 בינואר 2020 בשעה 22:36
מספיק למעוך את זה..
משתמשת פורטי10 בינואר 2020 בשעה 01:05
את יכולה למעוך עם מזלג או באמת לשים בבלנדר עם קצת מים מהמים המרותחים..
משתמשת פורטי10 בינואר 2020 בשעה 03:49
כשאת רק מתחילה טעימות תעשי את כל הבטטה חלקה למרקם חלק
הוושט שלהם מאוד קטן וצר ולהתחלה הם צריכים ממש שיהיה כמו הגרברים ..
לאט לאט תוכלי להתחיל להביא מעוך