הריון ראשון שהכינה עוגת גבינה הלכתי לקנות מוצרים בעקבות הפוסט שלך... כמה שאלות... באיזה תבנית עשית את זה ואך זה נחתך לך ככ יפה ואת שברת את העוגיות בין קומה לקומה? אל זה יצא לך ככ גבוה ויציב? חייבים מיקסר?? יש לך טיפים נוספים לפני שאני מכינה? אם כן תפרטי ממש כי אני בורית באפיה תודה רבה
אוכלאוכל
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 19:44
סליחה על השאלה כמה זמן צריך ךהרציף את השמנת פעם הקצפתי ויצא לי חמאה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 19:46
חחחחחח חיימשלי זה בלי אפייה קודם כל אז תנשמי לרווחה (: סידרנו בתבנית חד פעמית אלומיניום פשוט לפי הצורה שלה שכבה אחת של ביסקוויטים תבולים בקפה עליהם שמנו את הקרם שהכנו - חילקנו ל3 במקום ל2 כמו במתכון ... בין שכבה לשכבה של הקרם שמנו עוד שכבה של עוגיות - במקומות שלא היה מספיק מקום לעוגיה שלמה שברנו לגודל המתאים עוגיה ... לא עשיתי במיקסר - עשינו במטרפה ידנית, מיקסר או מטרפה חשמלית תזרזר פשוט תהליך ... תוסיפי לקרם סוכר וניל שקית אחת זה יוסיף טעם ... וחשוב לקפל אץ הגבינה הלבנה בסבלנות כדי שזה אחיד ואוורירי ...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 19:46
את מקציפה את השמנת עד למצב של קרם ממש אחיד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2020 בשעה 19:49
אחרי שתרכיבי הכל - אם את מוותרת כמונו על השוקולד המומס מלמעלה ומפזרת בסקוויטים או שוקולד מגורד או כמונו גם וגם חחחח תני לעוגה לעמוד בערך 4 שעות במקפיא לפני שאת חותכת פעם ראשונה... אם את עושה שוקולד מומס תני לה לעמוד שעתיים ואז תשפכי את השוקולד ותני לה לעמוד עוד שעתיים לפחות לפני שאת מעבירה למקרר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך