שאלההה הבנתי שמכינים בקבוק לתינוק שמים קודם מים ואז את אבקת תמ״ל. ( כי אם שמים קודם אבקה אז הכמות מים לא נמדדת מדויק כי האבקה תופסת נפח) הבן שלי בן חודשיים אוכל בלילה כל שלוש שעות ואני מחפשת כל דרך לקצר תהליכים של הכנת הבקבוק חחח אם אני יכין רק לבקבוקים של הלילה את התמל כבר בפנים ( בלי מים) זה קריטי ? יש בנות ששמות קודם אבקה ואז מים?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2020 בשעה 18:58
אני הייתי מכינה לי ליד המיטה בקבוק עם מים פושרים ותרמוס עם מים חמים ובלילה רק מוסיפה 30 מל חמים כדי שהאוכל יהיה חם ומחלקת מנות עם מנה מדודה ופשוט שופכת את המנה לבקבוק ומערבבת ... לדעתי עדיף להכין באותו רגע ולא להכין ולתת לזה לעמוד כמה שעות עד שהתינוק יקום....
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2020 בשעה 19:01
זה בידיוק מה שאני עושה כל לילה אבל אמרתי אולי אפשר להכין מראש בקבוקים עם בכמות אתמל בפנים מוכן שישאר לי רק להוסיף מים ולערבב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2020 בשעה 19:03
אולי תשימי לב כשאת שמה קודם מים ואז את התמ"ל על איזה מ"ל זה עומד. וככה תעשי את מה שאת חושבת ותבדקי שזה עומד על אותו מספר. מקווה שהבנת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2020 בשעה 19:06
אפרת אבל הבעיה היא שרוב הבקבורץקים מתחילים מ 60 ולפעמים גובה הכבקה לא מגיע עד ל60

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך