חצי קילו קמח
כף שמרים
כף סוכר
כף מלח
מים כוס ורבע מים פושרים ורבע כוס שמן
תסיימי ללוש עם המים תוסיפי בהדרגה שמן ללוש כמה שיותר זה הסוד עד שהבצק רך ונעים
לכסות שעה
שיכפיל נפח
מחלקת ל2 מרדדת מורחת מה שבא לך ובתיאבון
משתמשת פורטי6 בינואר 2020 בשעה 14:17
של ניקי ב. המתכון הכי טעיפ שיש וואו
משתמשת פורטי6 בינואר 2020 בשעה 14:59
חצי קילו קמח
1 וחצי כוס מים מעורבב עם כף וחצי שמרים
4 כף שמן ,3 כף סוכר ,כף דבש ביצה אחת להתפיח במקרר והוא מצויייייין !
עם אין לך זמן להתפחה אז תרדדי לצורה של הפיצה ותחכי 10 דק תכניסי לאפייה ללא כלום ל5 דק תוציאי ותוסיפים רוטב עגבניות גבינה ותוספות