בשלניות! מה הסוד שלכן לפירה המושלם? מכינה עכשיו ורוצה שיצא מרקם קטיפתי, צריכה את זה פרווה. אשמח לשמוע דברים חדשים...
אמהותאמהות
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בינואר 2020 בשעה 16:27
תבשלי את התפוא במים עם מרק עוף. כשהם מוכנים תוציאי ותרסקי ושתפכי עליהן מעט מהמים ותערבבי אם עדיין קשה תוסיפי עוד מהמים ותערבבי עד שיראה לך קטיפתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בינואר 2020 בשעה 16:56
אני מןסיפה למרק גם פלפל שחור מעט וכורכום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בינואר 2020 בשעה 17:53
הסוד שלי זה להוסיף כף גדושה של מיונז ולערבב יוצא נדיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בינואר 2020 בשעה 17:53
ולבשל עם מרק עוף כמו שכבר אמרו כאן למעלה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך