סושי ביתי הי בנות שאלה ... אני ובעלי רוצים להכין בבית סושי צמחוני לא מצאתי באינטרנט האם יש בעיה עם חומץ אורז? והבנתי שגם לגביי האצות יש בעיה? 🤔
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2020 בשעה 18:32
אני בהריון הקודם הכנתי סושי בבית עם דג פשוט עשיתי את הדג בטמפורה ולא חי לא אמורה להיות שום בעיה להיפך יש מסעדות שיש תפריט סושי לנשים בהריון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2020 בשעה 18:37
גם אני מכינה בבית כמובן על משטח נקי ועם דגים מבושלים 100% חומץ תפוחים לסושי ... במסעדות מסויימות יש פס לנשים בהריון והכל בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2020 בשעה 18:41
אין מניעה לשניהם רק הדבר הכי חשוב זה לנקות טוב את הכלים בהם השתמשתם בסלמון נא ולא לערבב בין הקרש והסכין בו השתמשתם לחיתוך הדג גם לחיתוך אחר בלי שטיפה טובה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בינואר 2020 בשעה 18:48
אין בעיה עם חומץ אורז והאצות. כל עוד הסושי צמחוני הכל טוב. אנחנו בבית מכינים חופשי סושי צמחוני. בתיאבון :)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך