☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 520142
משתמשת פורטי
29 בדצמבר 2019 בשעה 13:44
שק שינה מומלץ היי, מחפשת המלצה לשק שינה מומלץ מגיל 0, אם מישהי משתמשת ויכולה להמליץ.
קניות
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
30 בדצמבר 2019 בשעה 10:29
אני קונה מנקסט ...יש להם מידות 0-6 ומידות שנה עד 3 בד ממש נעים ואיכותי
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
7 ביולי 2018 בשעה 18:12
כרית הריון תמליצו לי איפה קונים. לא מצליחה לישון על הבטן כבר חח
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
6 באוגוסט 2019 בשעה 14:12
הבוס לוחץ להוריד משרה ביום ראשון היה לי שימוע בגלל שהייתי בחודש יולי במחלה 6 ימים 3 מהם רצופים בסוף החודש. בשימוע סיפרתי לו על ההריון והוא הציע לי להוריד משרה. הוא שלח לי הודעה עכשיו שהוא מחכהנלתשובה מה החלטתי ושהחברה לא יכולה להתנהל כך במשרה בהפתעה. אני עובדת שם שנה וחצי. מה אני יכולה לעשות ואיפה ניתן להתלונן עליו?
הריון ולידה
💬
35 תגובות
משתמשת פורטי
5 בספטמבר 2019 בשעה 20:16
יש מצב מחזור ישר אחרי הדימום ??? התחיל להגמר הדימום אחרי לידה היו כמה ימים הפרשות חומות , ופתאום שוב דם ?? שבועיים וחצי אחרי לידה ..
אמהות
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
18 ביולי 2020 בשעה 17:58
סקר איך אתן קוראות לתמ״ל-וויכוח מרגיז עם המשפחה של בעלי (ממש מעצבן אותי שהם מתווכחים על כל דבר) הם טוענים שמטרנה זה האבקה שמכינים איתה אוכל לילדים, אמרתי להם שלא, שמטרנה זה עוד חברה סה״כ של תמ״ל...הם אומרים לאא, ונתנו לי דוגמא שהם שואלים מישהו ״איזה מטרנה אתה מביא לילד שלך? של סימיאלק או מטרנה?״ מרגיז אותי מרגייייז!!! אני יודעת בוודאות שמטרנה זה סה״כ עוד חברה בשוק!! מבחינתם מטרנה זה האבקה שמאכילים בה ילדים לא משנה החברה!!!! בבקשה תגידו לי שאני לא מפגרת!! הוויכוחים איתם אותו דבר כל הזמןןןן נמאס מהם אוף לקחתי על עצמי לא לדבר איתם בכלל כי תמיד זה היה ויכוחים טיפשיים כאלה שאין אי אפשר לשנות את דעתם...אז אני רק צוחקת איתם ולא הכנסת לש ו ם ד י ון !! אתמול זה היה לגמרי במקרה וזה הוציא אותי מהכלים ואני אשכרה אחת מול כולם. אז בבקשה- (לא מאמינה ששןאלת) מטרנה זו רק עוד חברה בשוק, נ כ ו ן ?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
20 ביולי 2020 בשעה 07:42
שינויים בלילה התינוקת בת שלושה וחצי חודשים יונקת כל יומיים משתנה לה סדר הלילה לילה אחד ישנה 6 שעות רצוף לילה שאחרי כל שעתיים קמה לינוק לילה אח''כ קמה כל 3 שעות לינוק ולילה אח''כ ישנה 8 שעות רצוף בלי לינוק. מה סוד הקסם? האם מישהי יודעת אם חסר לה משהו במהלך היום שמשנה לה ככה את הלילה?! אשמח לדעותיכן. והאם מוכר?!
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוגוסט 2020 בשעה 14:49
מותר לי להניק???? יש לי וירוס של הקאות ושלשולים חום 38 מעלות מותר לי להמשיך להניק? או שעדיף לתת לה תמל ?
אמהות
💬
12 תגובות
👍
1 לייקים