איך נערכות חשבת כשעבודים בשישי? מה אתן מבשלות בחמישי בערב? וברביעי בערב? איך אפשר להתכונן בהדרגה בלי לפגום באיכות של האוכל? אשמח לייעוץ והתייעלות!
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2019 בשעה 06:27
אבל נגיד דברים כמו עוף בתנור/ תפוח אדמה בתנור וכו' זה גם סבבה בחמישי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2019 בשעה 10:17
אני מכינה הכל מיום חמישי ולא פוגם בכלל באיכות של האוכל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2019 בשעה 18:06
תודה!! זה כנראה מה שאעשה..מה שביאס אותי זה 'היום היה לי יום פנוי אבל בתכלס לא יכולתי להכין כלום כי זה מרביעי, רחוק מדי :(
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2019 בשעה 18:40
אני בחורף הכי נח לי מבשלת בחמישי בערב ואז בשישי מוציאה לרתיחה שוב לפני שבת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך