מבוהלת קצת כרגע גיליתי שקרם ברולה אסור בהריון בגלל שזה עשוי מביצים לא מבושלות, ועכשיו נזכרתי שאכלתי את זה לפחות פעמיים מתחילת ההריון.. מה הסיכוי שזה השפיע על העובר?! יש לזה השפעה לטווח ארוך?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2019 בשעה 20:55
יש לזה השפעה רק במידה והביצים מקולקלות זה לא שזה באופן אוטומטי עושה נזק. אם אכלת ולא הרגשת משהו חריג אז הכל בסדר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2019 בשעה 21:29
קרם ברולה עובר בישול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2019 בשעה 22:27
קרם ברולה אחד הדברים😋😋😋 טחנתי בהריון ממש לא מעט והכל בה בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2019 בשעה 05:27
תלוי איזה קרם ברולה ובאיזה טמפרטורה נאפה.. כל מה שנאפה מתחת ל-100 מעלות אסור וכל מה שמעל מותר (יש כל מיני שיטות הכנה לקרם ברולה). הרבה מהמקומות מגישים בכלל קינוחים עם ביצים מפוסטרות ואז זה גם סבבה לאכול.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך