מתכון עריאס?
הי אשמח למתכון
רק אם משהי ניסתה והיה מוצלח
תודה:)
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2019 בשעה 10:44
עראיס / גילה מוגמי
למילוי:
חצי קילו צלעות טחון
צרור פטרוזליה קצוצה
שליש כוס משקה סודה
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כפית כמון
מעט שמן זית
(שום כתוש)
ללוש הכל היטב ולהכניס למקרר ל 20 דקות
אופן ההכנה:
לחתוך פיתה לחצי
למלא כל פיתה בבשר
לשמן אותה במעט שמן זית
לצרוב על מחבת פסים כשהפתח כלפי מטה עד שמשחים מעט ולאחר מכן בצדדים.
אפשר להכניס לתנור שחומם מראש ל 3 דקות בלבד.
בהצלחה