☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 515104
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2019 בשעה 11:49
יכול להיות צירים? מהבוקר יש לי התכווצויות חזקות בבטן התחתונה, זה בא והולך אבל כשזה בא אני מתקפלתתתתת מכאבים 😞 יש גם כאבי גב תחתון שבוע 31
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (11)
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2019 בשעה 11:50
צירים
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2019 בשעה 11:50
שתית מספיק?
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2019 בשעה 11:50
נראה לי שכן 🥺
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2019 בשעה 11:52
נשמע כמו צירים.
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
6 בדצמבר 2018 בשעה 19:05
דיכאון לפני לידה היי, סוף שבוע 39. יצאתי לחופשת לידה ב38 והייתי בטוחה שאחד כבר. אבל זה לא מגיע. הזמן בבית לבד מחרפן אותי. בעלי עצמאי ולכן אני לבד מהבוקר עד מאוחר מאוד בלילה. המשפחה שלי בעיר אחרת. אין לי כוח וחשק לחברות. אני מרגישה נורא ולא מפסיקה לבכות. התייאשתי כבר. כאילו יצא לי כל החשק מהדבר הזה. פשוט אין לי כוח יותר. באלי שכל זה ייעלם. הבטן, הכאבים. כבר לא אכפת לי מכלום. אני כועסת על עצמי ושונאת את עצמי שככה אני מרגישה אבל אני באמת לא יכולה יותר. אני עוברת התמוטטות עצבים ושוקעת בדיכאון. מה לעשות???
הריון ולידה
💬
27 תגובות
משתמשת פורטי
20 במרץ 2020 בשעה 06:25
הליכון פעילות מומלץ? בת 7 וחצי חודשים. כבר נעמדת עם תמיכה, אז זה כל מה שהיא רוצה לעשות. צעצועים על משטח לא מעניין אותה המלצות להליכון פעילות שתוכל גם להאחז בו וגם מעניין למשחק?
קניות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
28 בינואר 2021 בשעה 13:11
המים יכולים לרדת גם בשבוע 25 ????????
הריון ולידה
💬
43 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
14 ביוני 2021 בשעה 13:50
עוד לא סיפרנו לאף אחד על ההריון חוץ מ להורים ולחברה טובה שלי, אני בשבוע 8, ויצאה לי בטן של חודש 5 אם לא יותר… הגעתי למצב שהחלטתי שאני יותר לא מתראה עם חברים שכרגע אני לא מעוניינת לשתף אותם כי התחילו ליחשושים ודיבורים… גם החברים של בעלי זורקים לו עקיצות שאני בהריון והוא הולך להיות אבא- למרות שלא יודעים כלום… מישהי פה הייתה במצב הזה ? מה עשיתן? גם אתן נמנעתן מללכת ?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
4 ביולי 2021 בשעה 19:45
מתלבטת, אני מתכננת מחר לעשות העמסת סוכר וצריך להיות בצום 8 שעות לפני.. אבל(!) ממש באלי עכשיו קרפ צרפתי, ואני מפחדת שבגלל שזה ממש מתוק זה עדיין ישפיע על הבדיקה למרות שמעכשיו ועד 8 בבוקר יש יותר מ8 שעות, מה הייתן עושות?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2021 בשעה 15:20
שאלה מוזרה🤣 קצת מביך אותי אבל סקרנית... אני מרגישה את אותן בעיטות שאני מרגישה בבטן, מרגישה בדיוק את אותה תחושה גם באיזור הישבן חחחח כאילו בעיטות כאלה בישבן קרה למישהי? (שבוע 25)
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים