לבשל 3 תפוחי אדמה במים,
*סיר עם 3 כפות שמן זית
להוסיף 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
עד שמתרכך מעט,
לקחת את התפוא המבושלים לקלף ולמעוך במזלג עד שנהיה פתיתים,
להוסיף לסיר ולערבב
למלא את הסיר כמעט עד הסוף במים רותחים
להביא לרתיחה -
לתבל- כף אבקת מרק, פלפל ומלח
לבשל 10 דק על אש בינונית,
להוסיף שמיר מצרור שלם, לחתוך גס ולהוסיף לסיר,
20 דק נוספות על אש קטנה,
ב5 דק האחרונות להוסיף נבטים סיניים חבילה שלמה- עד שמתרככים טיפה ושומרים על הקראנצ'יות
בתיאבון :)