עצובה ומתוסכלת איך ממשיכים להניק עם חמה שעושה כל פעם קטעים ונותנת לי לבכות כל יום מחדש .. מתוסכלת עצבנית וכאובה !
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בדצמבר 2019 בשעה 00:03
מבינה אותך וליבי איתך רובן קשות ויש להן דעות וחשיבה שאלוהים ישמור אפילו הן טועות ויודעות שהן טועות לאאא גם מתעקשות קיצר יש להן ראש קשה ועקשן שבאמת קשה לשנות אותם בגלל זה תשחררי ואל תקחי ללב אנונימת יקרה♥️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בדצמבר 2019 בשעה 00:16
נכנס מאוזן ימין ויוצא משמאל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בדצמבר 2019 בשעה 00:30
את רוצה להמשיך להניק ? אז תניקי. זו בחירה שלך. הגוף שלך. לא רוצה יותר אל תניקי . בחירה שלך הגוף שלך. תוציאי את כל הסביבה מהתמונה . שיתעסקו בשלהם. תהיי חדה וברורה בנועם ושלווה תגידי לה את דעתך בנושא עד שתבין שלא יכולה לערער אותך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בדצמבר 2019 בשעה 01:48
תכניסי מאוזן אחת ותוציאי מהשניה. אם הייתי חכמה לעשות את זה הייתי על הנקה מלאה בילד הראשון ובגלל לחץ סביבתי(״הוא לא שבע...״ ״לא מספיק לו״) שילבתי. היום?!? היא על הנקה מלאה. הייתה ממש נודניקית ושוב הסביבה התערבה. אבל הפעם ידעתי לסנן רעשי רקע, להנהן בראש, ולהשוויץ בסופו של יום שהבחירה שלי מוכיחה את עצמה. הנקה מלאה- עליה תקינה במשקל, ותינוקת חייכנית ורגועה. וואיייי מה שאני עברתי. כולם היום סותמים ולא מעירים כי ככל הנראה הבינו שטעו.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך