בנות שאלה
כאשר אני מרסקת את הירקות בבלנדר והופכת אותם לטחון לגמרי גם את העדשים וכו זה בסדר? זה לא הורס להם את הערכים התזונתיים? גם לגבי ההרתחה במים
אמהות
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2019 בשעה 18:57
את יכולה לאדות ואז זה שומר יותר על הערכים מאשר בבישול
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2019 בשעה 18:57
איך מאדים?
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2019 בשעה 19:00
תמיד שאלתי את עצמי את השאלה הזאת....
אבל יש ברירה???
מה ניתן להם לא טחון???
אני אישית את הטעימות הראשונות לא תליתי אלה ריסקתי אחרי שבישלתי בתנור או עידוי שאומרים שזה צורת הבישול הכי בריאה ...
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2019 בשעה 19:20
לא הורס...
אני מבשלת עם ממש מעט מים ואז טוחנת כדי לא לשפוך מים עם כל הדברים הטובים שבפנים