יש פה מישהי שעובדת מהמחשב בבית? אשמח לדעת איך מצליחים לקום מהמיטה ולעבוד כמה שעות ברצף😥? ואם לא במיטה אז איך עוזבים את כל עבודות הבית ומתרכזים רק בעבודה? בסוף כל חודש אני רואה שעבדתי רק 25 שעות ופשוט בא לי למות.. לא מספיק לכלום
אמהותאמהות
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בנובמבר 2019 בשעה 17:51
אני עובדת מהבית יומיים בשבוע. אני חייבת לקום מהמיטה בכל מקרה בשביל לארגן את הילד למעון. כשאני עובדת אני יושבת מול המחשב במקום שייעדתי לעבודה, ככה אני עדיין מרגישה בעבודה למרות שאני בבית. זה עדיין קשה להתנתק ואני לא עושה את במאה אחוז אבל העבודה שלי בבית הרבה יותר יעילה מהמשרד.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בנובמבר 2019 בשעה 17:57
המחשב היה בחדר שלי, העברתי אותו לפינה אחרת בבית ועדיין אני קמה כל פעם לעשות משהו אחר ובסוף יוצא שלא עבדתי יותר משעה ביום!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בנובמבר 2019 בשעה 18:00
תחליטי על כמה שעות שאת לא קמה מהמחשב. אני שמה מוזיקה בקול בשביל להתרכז וככה לא חושבת על דברים אחרים. במה את עובדת? זה לא משהו שיכול לסחוף איתך לשכוח מדברים נוספים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בנובמבר 2019 בשעה 18:05
אני לפעמים כשבא לי פשוט קובעים לעצמך לוז מראש מקדישים שעה לבית ומה שהספקת הספקת... הבית יחכה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך