מתכון לקינוח או עוגה עם פצפוצי אורז?
מעדיפה משהו מעניין
הריון ולידה
💬7 תגובות👍1 לייקים
תגובות (7)
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2019 בשעה 07:59
*עוגת פיצפוצי אורז*
לקלות במחבת חצי כוס שומשום
להוסיף:
חצי כוס טחינה
חצי כוס סילאן
חצי כוס סוכר חום (לא דמררה)
חצי כפית קינמון.
לערבב היטב במחבת ולהוסיף 3 כוסות (מדידה) פיצפוצי אורז מלא.
להדק באינגליש קייק עם נייר אפייה לקרר ולחתוך לפרוסות.
בהצלחה
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2019 בשעה 07:59
תמיסי -100-50 גרם מחמאה/חמאה עם 200 גרם שוקולד חלב או מריר. שפכי אותם על 3 כוסות פצפוצי אורז תערבבי היטב. ץעבירי לתבנית ותעדקי. להעביר למקפיא במתיחם
מעל זה פשוט להכין מוס שוקולד או וניל (שמנת מתוקה או צמחית עם 5 כפות אינסטנט
ניתן לצפות מעל עם שוקולד מומס וזהו :)
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2019 בשעה 08:00
להעביר למקפיא בנתיים*
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2019 בשעה 08:00
*חטיף קוקומן*
*חטיף שפותחים איתו את הבוקר!!*
*מצרכים:*
6.5 כוסות פיצפוצי אורז - 200 גר`
1 כוס חמאת בוטנים - 200 גר`
1 כוס סילאן או דבש
2 חבילות שוקולד חלבי
*מצרכים לציפוי:*
50 ג' חמאת הבוטנים
2 שוקולד חלבי לבן
*לקישוט:*
50 גר` שוקולד חלבי מומס
*אופן ההכנה:*
1. ממיסים חמאת בוטנים, סילאן בסיר מוסיפים שוקולד חלבי עד להתאחדות כל המרכיבים.
2. מורידים מהאש ומוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים היטב.
3. משטחים בתבנית מלבנית או מרובעת.
4. מכניסים למקרר לעשרים דקות.
5. ממיסים את חמאת הבוטנים ביחד עם השוקולד הלבן בבן מארי.
6. משטחים את התערובת מעל פצפוצי האורז ומניחים בצד להתקרר.
7. ממיסים שוקולד בתוך שקית צלופן בכוס עם מים חמים.
8. עושים חור קטן בפינת השקית, ומזליפים על חמאת הבוטנים.
9. עם קיסם עוברים על פסי הקישוט ויוצרים צורות.
*בהצלחה*😘