מתלבטת איזה אורז להכין לצד העוף שהכנתי היי אהובות, הכנתי לכבוד שבת עוף במרינדה דל תפוז חרדל ומייפל ואני מתלבטת איזה אורז לשים בצד- חשבתי על אורז צהוב עם גזר מגורד ושקדים לבנים או על אורז לבן עם שקדים, צימוקים, פיסטוקים וקשיו. יש לי גם בבית שזיף ומשמש מיובש אם נראה לכן שאפשר להכין מזה משנו..בקיצר תעזרו לי! רוצה משהו מיוחד...
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2019 בשעה 21:56
הייתי עושה אורז לבן כי יש לך כבר רוטב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בנובמבר 2019 בשעה 22:17
הייתי הולכת על אורז לבן ושמה בצד שקדים וצימוקים כי לא כל אחד אוהב.. אני נגיד אוהבת שקדים אבל צימוקים לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2019 בשעה 05:47
גמני חושבת אורז לבן הכי מתאים חבל להוסיף עוד טעם למרינדה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בנובמבר 2019 בשעה 06:49
סבבה תודה אהובות על העצה!!

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך