הלפפפפ!!! הטובות באפיה לכאן! עושה עוגת ביסקויטים של קרין גורן והשמנת מתוקה עם הפודינג והחלב לא התקצף לי!!! נשאר נוזל!!! מה קורה פה למה זה קורה?!?!? מה אני יכולה לעשות עם זה עכשיו איזה עוגה?? רעיונות?? יש בפנים 2 שמנת מתוקה חצי כוס סוכר ופודינג וניל בבקשה תעזרו ליייי😭😢
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בנובמבר 2019 בשעה 09:37
שמת כוס חלב ?? אולי תנסי עוד פודינג לייצב את זה ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בנובמבר 2019 בשעה 09:48
אם שמת 2 שמנת מתוקה אז אין צורך להוסיף עוד כוס חלב,אם כבר הוספת אז תוסיפי עוד חצי שקית של פודינג ותמשיכי להקציף.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בנובמבר 2019 בשעה 09:49
אני שמה סוכר רגיל מייצב לי את הקצפת מצויין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בנובמבר 2019 בשעה 09:54
השמנת הייתה קרה לפני ההקצפה ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך