הכנת תמל מכינה תמל עם מים מורתחים בטמפרטורת החדר. (מחכה שיתקררו) הוא בן חודש וככה אכל עד עכשיו נוטרילון רגיל ועכשיו עברנו לנוטרילון קומפורט אבל בגלל שזה סמיך יותר אז זה פחות נמס במים, אולי בגלל שזה מים לא חמים? תמיד בסוף הבקבוק נשאר חלק ממש סמיך מה לעשות? קרה למישהי?
אמהותאמהות
💬9 תגובות👍1 לייקים

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2019 בשעה 05:26
תיקחי כפית ותערבבי עם כפית שמעתי שזה עוזר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2019 בשעה 05:27
תודה דניאל. אנסה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2019 בשעה 06:29
אני תמיד שמה מים רותחים שהתקררו ומוסיפה עוד מים חמים שנשמרו חמים בתרמוס. יותר נעים לשתות את הבקבוק חמים ולא פושר. עכשיו שהיא כבר בת שנה ו4 אני מוסיפה קצת מים רותחים מהתמי 4
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בנובמבר 2019 בשעה 06:32
אני מכינה כמו היריון שלישי בעיקר כשהייתה אוכלת תמלי יותר סמיך בגלל הריפלוקס ובאמת יותר נעין ויושב יותר טוב בבטן כשזה חמים. הייתי מערבבת אחרי כל כפית ממש טוב והייתה תקופה שהייתה אוכלת תמל צימחי סמיך ממש ובשביל שלא יהיו גושים הייתי מכינה עם הכפית של ה30 ולא של ה60 ומערבבת אחרי כל כפית.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך