☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 506379
משתמשת פורטי
12 בנובמבר 2019 בשעה 15:28
דקירות בגב קרה לכם דבר כזה בבוקר התחיל לי תקירה כואבת בצד שמאל של הגב והתחיל לי שוב כמה פעמים שישבתי בסלון קצת וזה בא ונעלם עכשיו יותר טוב קרה לכם?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (3)
משתמשת פורטי
12 בנובמבר 2019 בשעה 15:29
דקירה*
משתמשת פורטי
12 בנובמבר 2019 בשעה 15:51
כן
משתמשת פורטי
12 בנובמבר 2019 בשעה 16:08
למה זה קורה?
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2018 בשעה 17:41
באיזה שבוע עושים העמסת סוכר ? מה קורה בבדיקה ומה בודקים?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
24 במאי 2019 בשעה 04:16
התייעצות! תינוק בן 5 חודשים היי בנות! ביום רביעי התינוק המקסים שלי העלה חום, לקחתי לרופא שבדק אותו ואמר וירוס ולתת נובימול. נתתי לו נובימיל כל 4 שעות כי החום לא הפסיק להעלות.. ביום חמישי נראה שחזר לעצמו ונתתי פעמיים נובימול.. בלילה הוא היה חסר שקט, לא מצא את עצמו, נתתי שוב נובימול וזה לא עזר! 5 שעות של בכי! היה עייף מאוד ועדיין לא הצליח לישון! הרגשתי שהפה מציק לו.. נתתי לו מוצץ קר אחרי שטבלתי את המוצץ במים עם קרח והוא נרדם.. התעורר שוב אחרי 5 שעות בבכי, נתתי לו לאכול והוא היה עדיין ממש עייף.. נתתי שוב מוצץ קר והוא נרדם.. מה זה יכול להיות? יכול להיות שיניים?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2019 בשעה 16:00
תוצאות חלבון עוברי כשרשום בתוצאות של בדיקת החלבון העוברי "ערך חריג של חלבון עוברי שיכול להעיד על סיכון מוגבר למומים בעיקר בצינור העצבים..." מה זה אומר? על מה זה יכול להעיד?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
6 במאי 2020 בשעה 16:25
*הודעה משמחת: החל ממחר תתאפשר כניסה של שני מלווים לחדרי הלידה בהדסה* קשובים לבקשות היולדות: כבר לא צריכות לבחור רק מלווה אחד! החל ממחר - יום שישי, כחלק מחזרת בתי החולים של הדסה לפעילות מלאה בשגרה, יולדות בעין כרם ובהר הצופים יוכלו להגיע אל חדר הלידה עם *שני מלווים* ולא עם מלווה אחד כפי שהותר עד כה, מאז פרוץ ימי הקורונה. ההקלה עליה הוחלט בהדסה, תבוצע כמובן תוך שמירה על כללי התנהגות, תחת הנחיות ונהלים קפדניים, על מנת להמשיך ולשמור על היולדת, התינוק והצוותים. במקביל, חודשו בהדסה טיפולי פוריות בהתאם להנחיות משרד הבריאות - בשורה נוספת שחיכו לה נשים רבות שהיו במהלך טיפולים או שחיכו להתחיל בהם
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביולי 2020 בשעה 12:31
עזרה בבקשה🙏🙏 הקטנה שלי בת כמעט חודשיים לא ישנה טוב בלילה מ3 עד 9 וחצי בבוקר נשארה ערה ממש ישנה כמה דקות לסירוגין בין לבין.. ב9 וחצי הבאתי לה בקבוק אכלה כמו שצריך 90 ונרדמה התעוררה ב12 ניסיתי להביא לה לאכול רצתה רק 30 ואחרי כמה זמן חזרה לישון אחרי משהו כמו חצי שעה התעוררה ניסיתי להניק אותה קצת ינקה ממש קצת ונרדמה שוב.. ועד עכשיו היא ישנה.. להעיר אותה?? יכול להיות שהיא ממש עייפה ומשלימה שעות שינה מהלילה ?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 15:26
כאבים חזקים ברגל באזור הזה, שבוע 35+5 יש איך לטפל?
הריון ולידה
💬
2 תגובות