אני בסך הכל שבוע 28 מחר אבל אני מתההה כבר ללדת קשה לי לזוז , לנשום , ליחיותתתתתתתתתת !!! אני חודש שביעי הריון שני עם נסיך בן שנה וחצי מרגישה כמו 9 אחרי משוער מרגיש כמו נצח!
הריון ולידההריון ולידה
💬15 תגובות👍1 לייקים

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2019 בשעה 17:47
אה ובנוסף לכל אלו אני עם סכרת הריון גם 🤦‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2019 בשעה 17:49
בדיוק מה שכתבתי לפי שבוע שבועיים. בדיוק במצב שלך כאילו הגיעה הנקודה שממש מרגישה שאני מוכנה אבל אז קולטת שיש לי עוד שלושה חודשיםםםםם! מקווה שיעבור לנו מהר ובשלום זה הכי חשוב🙌🏼
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2019 בשעה 17:50
מבינה אותך לגמרי. גם אני בהריון שני הרגשתי ככה. נראה לי שמחודש שמיני כבר היה לי קשה לטייל איתו לבד ובחודש תשיעי בקושי יצאתי מהבית בכלל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2019 בשעה 17:53
ירדן אמן ואמן זה הכי חשוב אין ספק !!❤ טליה אני מחודש 5 לא יוצאת מהבית אם זה לא משהו דחוף אני פשוט לא יכולה 😞😞

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

עזרה בהרגלי שינה, זהירות חפירה :( אוף בנות היום אני מבינה שממש עשיתי טעות 😭 עוד בביה"ח אבל בעיקר כשחזרנו הביתה, הבנתי שהדרך הכי מהירה וקלה לברדים אותה ולהצליח לעצום עיניים זה להשאיר אותה על הידיים (אחרת היא מתעוררת תוך כמה דקות מהרגע שהנחתי אותה ומתחילה לבכות)... כשחזרנו הביתה הייתי לוקחת אותה לידיים במיטה ואחרי כמה ימים עברתי לסלון כי לא רציתי שהיא תרעיש / תעיר את בעלי.... בקיצור הקטנה היום כבר בת חודש וחצי ולא מסוגלת לישון יותר מרבע שעה אם היא לא בידיים של מישהו... מעבר לזה שאני כבר לא זוכרת מה זה לישון לילה במיטה, זה סופר קשה כי זה תמיד חייב לנטרל את אחד מאיתנו וגם במהלך היום אין לי ידיים בכלל 😥 אציין שבהתחלה הייתי ממש בגישה שהיא עוד עובר קטן ואין דבר כזה הרגלים וכשהיא תגדל נעבוד על שינה במיטה במשלה או לפחות לא בידיים של מישהו...אבל אני ממש מתחרטת על זה עכשיו ורוצה לנסות לחזור לישון במיטה ולא להעביר לילות בסלון... עצות??
אמהותאמהות
💬5 תגובות