סכרת- שאלה
למה אחרי פסטה מחיטה מלאה אני נשארת במשך שעתיים על ערך 130
אבל אחרי פסטה רגילה אחרי שעה 110 ואחרי שעתיים 90
נשמע שעדיף לי לא לאכול חיטה מלאה לא??
הריון ולידה
💬8 תגובות👍1 לייקים
תגובות (8)
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2019 בשעה 17:37
אותה כמות?
אותו רוטב?
אותו בשר/דג/ירקות ליד?
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2019 בשעה 17:53
אותו רוטב, רוזה
אותה כמות
ליד כלום בשתי הפעמים
רק שהיום אני בדיכאון ולחץ נפשי אז אולי זה גם קשור
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2019 בשעה 18:04
אני יודעת שכשאני בלחץ או עצבנית אז הסוכר שלי קופץ לשמיים
לא יודעת עד כמה זה מדעי חחח
אבל תיראי יש מצב שאולי הפסטה הרגילה לא גורמת לך לקפיצה באמת ואת יכולה להמשיך לצרוך אותה בכמות מתונה.
משתמשת פורטי6 בנובמבר 2019 בשעה 18:06
תראי מבחינת בריאות אני מעדיפה פסטה מלאה.. כמה זה נורא שהערך נשאר 130 אחרי שעתיים? מבחינת פגיעה בעובר :/