מתכוון לעוגת תפוחים וגם לעוגת שזיפים
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2019 בשעה 10:13
*עוגת תפוחים המצרכים 5 תפוחי עץ קלופים וללא הליבה 4 בצים גדולות כוס סוכר סוכר וניל חצי כוס שמן כוס קמח תופח קינמון . אגוזים צימוקים לא חייב !! ההכנה לפרוס את התפוחים להניח בתבנית בצורה שווה לפזר מעל התפוחים 2 כפות סוכר ומעט קינמון (לא הרבה רק לאבק ) בקערה לערבב ביצים סוכר שמן קמח ואגוזים עד לעיסה חלקה לפזר את הבצק מעל התפוחים בצורה שווה להכניס לתנור שחומם מראש 180° כ-20 דקות עד חצי שעה . עד שמקבלת צבע יפה לדקור עם קיסם באמצע העוגה אם יבש העוגה מוכנה העוגה טובה באותו היום בתיאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2019 בשעה 10:14
מאפינס בריאות המצרכים 2 תפוחים מגורדים או חתוכים לקוביות 2 ביצים כפית אבקת אפיה רבע כפית סודה לשתיה 2 כפיות קינמון כף גדושה סילאן או דבש כוס שיבולת שועל גביע יוגורט. 1.5% תוספות אפשריות . אגוזים.שוקולד מריר מגורר. שקדים . צימוקים. ומעט קוקוס ההכנה לערבב את כל המצרכים למזוג לתבנית מאפינס רק עד חצי גובה (לא עד למעלה ) להכניס לתנור מחומם מראש .ל180 מ. למשך 20 דקות בתיאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בנובמבר 2019 בשעה 10:15
עוגת שמנת, ריבה מרנג ואגוזים😋😋🥰 המתכון🤗 בצק: 3 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כף קליפת לימון מגורדת 3/4 כוס סוכר 200 גרם חמאה/ מרגרינה 1 שקית סוכר וניל 4 חלמונים 1 שמנת 15% 200 גרם. 400 ריבת שזיפים 4 חלבונים + 3/4 כוס סוכר 200 גרם אגוזי מלך גרוסים אופן הכנה: לערבב קמח עם מלח ואבקת אפיה בקערה נפרדת. במיקסר להקציף חמאה עם סוכר ולהוסיף בהדרגה חלמונים, סוכר וניל, שמנת וקליפת לימון. להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את תערובת הקמח בהדרגה עד שהבצק מתגבש ומוכן לאפיה. למרוח תבנית מלבנית בשמן ולהכניס את הבצק לתנור ל- 20 דקות 180 מעלות. להוציא את העוגה מהתנור ולמרוח מעל את הריבה. להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר ולמרוח מעל הריבה. לפזר מעל אגוזי מלך גרוסים. להוריד את חום התנור ל- 170מעלות ולהכניס את העוגה לעוד חצי שעה עד להזהבה....בהצלחה😊

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך