שאלה לסכרתיות אם מישהי ללא סכרת, תמדוד סוכר אחרי שעה מארוחה כמו פיצה/לחם כוסמין וכו היא לא תגיע ל130? אני מגיעה ל130 אחרי ארוחות כאלה שמתפרקות לאט, ולא עוברת את זה 130-132 השאלה אם זה נחשב גבולי או שגם מישהי ללא סכרת תגיע לערכים כאלה אחרי שעה..
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2019 בשעה 20:48
אין לך סכרת? מישהי עם סוכרת אחרי פיצה תעבור את ה130 לפחות אני בדוק. אצלנו יש ניסויים אחרי ארוחה לראת למי כמה יש סוכר. אני מנצחת את כולם חחחח כי לי יש סכרת והם אוכלים יותר ממני.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2019 בשעה 20:50
אני חושבת שללא סכרת עד 140 זה תקין אבל לא בטוחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2019 בשעה 20:50
לא עשיתי את ה100, נכשלתי ב50. אני במעקב עם גלוקומטר ותוהה אם יוצא לי 130, האם לאדם בריא (ללא סכרת) לא היה יוצא ככה? אני מרגישה שהערכים קשוחים קצת חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוקטובר 2019 בשעה 21:04
בסכרת הריון 130 כעבור שעה זה הגבול העליון שעתיים אחרי הגבול העליון זה 120-125

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך