הי אני צריכה 2 מתכונים ל...
פיציות מבצק עלים ופסטה מוקרמת.
התנדבתי להכין ליומולדת של חמתי ובאלי לגוון מהמתכון שאני עושה תמיד....
בשלניות להתפקד😆
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2019 בשעה 08:59
😘
משתמשת פורטי29 באוקטובר 2019 בשעה 09:31
*רביולי פרווה עם קרם קוקוס*
קרדיט לאורלי קלדרון
רוטב אחד שמתאים לתפוחי אדמה פסטה ורביולי 😋
5-6 תפוחי אדמה
2-3 בטטה
להרתיח במים עם הקליפה עד שמתרכך בערך 20 דק'
לצנן לקלף ולתחתוך לעיגולים בעובי 2 ס"מ
*לפטוציני*
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן
*לרביולי*
לבשל לפי הוראות יצרן
*לרוטב*
1 בצל גדול קצוץ דק
1 פחית קרם קוקוס
אבקת מרק פיטריות
1 קופסא פיטריות חתוכות
2 שקיות ערמונים
1/2 כוס יין לבן
5 שיני שום
פלפל שחור
אגוז מוסקט
מלח
שמן
לטגן את הבצל עם שמן
עד שמזהיב
להוסיף חבילה של פטריות שמפיניון חתוכות וערמונים
להוסיף את הקרם קוקוס
לתבל
לבשל כרבע שעה
להוסיף את האבקת פטריות במעט מים להוסיף לרוטב לבשל כ- 10 דקות נוספות
לחתוך את התפוחי אדמה והבטטה לעיגולים
לשפוך מעל את הרוטב
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20-30 דקות
*לפטוציני/רביולי*
לשפוך את הרוטב מעל הפסטה / רביולי
בתאבון