בטח !
כוס עדשים עצומות לשטוף ולהשרות 20 דק
חצי כוס אורז לשטוף עד שהמים שקופים
בצל לבן גדול
2 שיני שום
חצי כפית כורכום
כף אבקת מרק עוף רכיבים טבעיים פרווה
חצי כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
כף מלח
2 כפות שמן זית
( סיר בינוני )
לטגן את הבצל קצוץ עם שמן הזית עד שמזהיב להוסיף שיני שום קצוצות, לאחר מכן להוסיף מים רותחים עד חצי הסיר .
להוסיף עדשים ולהביא לרתיחה - להוציא את הקצף במידה ויש עם כף.
להרתיח 20 דק על אש בינונית,
כשעדשים מתרככות להוסיף חצי כוס אורז, ותיבול לערבב להוסיף כוס מים נוספת .
רתיחה ואז אש בינונית 20 דק נוספות,
ועל אש קטנה עוד 10 דק
ומוכן :)