איך עושים טעימות של גזר נניח? פשוט שמים במים חמים? וקישוא? לקלף? מה עושים..
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2019 בשעה 08:49
את הכל לקלף, כל ירק. וכן, מים חמים עד שנהיה רך ולמעוך למחית.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2019 בשעה 09:02
קישוא נותנים רק את הבפנים ? או למעוך את כולו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2019 בשעה 09:18
לקלף ולמעוך את כולו אחרי שמתרכך במים חמים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוקטובר 2019 בשעה 09:19
תןדה מימי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך