☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 500065
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2019 בשעה 14:32
שאלה על מקווה היי בנות שבוע 38+3 פקק רירי יצא כבר לפני שלושה ימים וממשיך עם דם האם אפשר לטבול במקווה?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (13)
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2019 בשעה 14:37
במידה ויש לך דימומים שלא מפסיקים זה מחייב להגיע למיון שחלילה אין היפרדות שלייה עכשיו תתארגני ותלכי
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2019 בשעה 14:37
בשעה טובה! מרגש! ממשיך עם דם טרי? אם כן צריך להיבדק שחלילה אין בעיה
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2019 בשעה 14:44
לא
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2019 בשעה 14:44
נבדקת שהכל בסדר?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2018 בשעה 08:56
שק הריון קטן וריק כמעט שבוע 6 קרה למישהי והתפתח מזה הריון ? לפני כיפור הוא היה בגודל 3 מ"מ והיום הוא 4*5 מ"מ לא גדל כלכך הרבה.
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביולי 2019 בשעה 11:40
מתנה לחברה בעבודה היי בנות, קצת לא קשור אבל בכל זאת אשמח לעזרה. השבוע עוזבת למקום עבודה אחר. אשמח לרעיונות למתנה / מתנת פרידה שאוכל לקנות לחברה במקום עבודה הנוכחי. תודה :)
אמהות
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
30 ביולי 2020 בשעה 11:15
סכרת הריון יש לי תור לדיאטנית רק ליום חמישי הבא יש למישהי במקרה תפריט מסודר מה מותר לאכול ומה לא ? ומבחינת כמויות.
הריון ולידה
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
15 בנובמבר 2020 בשעה 15:28
משתמשת "מאמי" היקרה! את רודפת אחרי חד הוריות מסיבה לא מוסברת, את הספיקת לעצבן ואני חושבת גם לפגוע בנשים שזה המצב שלהן. כיאלו מי ישמע שאם חד הורית זה איזה מחלה, עם הגברים של היום באמת לגדל ילד לבד. וללא קשר אני מאמינה שאת בחורה מספיק גדולה על מנת להבין שאף אחת לא חולמת להיות חד הורית כי זה וואחד תיק להיות גם האמא וגם האבא, גם בבית וגם לפרנס שלא נדבר על נשים שאין להן משפחה קרובה בשביל שיעזרו ולא תמיד כלכלית אלה נפשית. לבוא ולתקוף אישה בגלל שזה הסטטוס שלה, זה רדוד. צריך להיות בור היום בשביל להגיד לאם חד הורית "את לא בסדר"
מדברים על הכל
💬
44 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
13 בדצמבר 2020 בשעה 13:52
שבוע 12 מאיזה שבוע מומלץ לעשות פעילות גופנית?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
2 בינואר 2022 בשעה 20:33
בנות דחוף.. בן חצי שנה משלשל בערך שבוע, פעמיים היה דם, עשינו בדיקת צואה ויצא תקין. הוא ממשיך לשלשל וכבר נהיה לו כוויה בטוסיק (אני מורחת לו משחה ייעודית). למישהי קרה? מה עשיתן אם כן..?!
אמהות
💬
4 תגובות