יאמי! פיצה מקמח שקדים לסוכרתיות (בלי סוכר/שמרים/ממתיקים מלאכותיים)
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2019 בשעה 12:35
מהמם נשמע טעים בתאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2019 בשעה 13:18
מתכון לבצק ולרוטב? כמה יצא הסוכר אחרי שעה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2019 בשעה 13:33
מתכון לבצק לקחתי מפה (לא שמתי אבקת אפיה): http://www.baba-mail.co.il/recipes/recipe.aspx?recipeid=630 רוטב - השתמשתי במוטי (אין בו סוכר) והוספתי כף שמן זית, מים ותבלינים לפי מה שהתחשק לי והסוכר שעה אחרי היה 96 למרות שאכלתי אחד שלם לבד. (זה לא אומר שיהיה ככה לכולן אבל אין כמעט פחמימות אז לא נראה לי שיש סיבה שיקפוץ)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוקטובר 2019 בשעה 14:13
מתכון

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך