שקשוקה אני רוצה להכין שקשוקה ומפחדת שהביצים יצאו קצת חייות לבשל קצת יותר זמן או פשוט לערבב לפני שאני אשפוך?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2018 בשעה 13:14
אני מכינה שקשוקה כך שכשאני שמה את הביצים. אני מבשלת עם מכסה. כך שהביצים יהיו ממש מבושלות. בתאבון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2018 בשעה 13:22
עם מכסה או שתהפכי אותן (כמו עין הפוכה)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2018 בשעה 13:24
תודה :kissing_heart:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בינואר 2018 בשעה 13:35
תעשי עם שיפוד חור באמצע החלמון עד שתרגישי את תחתית המחבת-שהחור יהיה משני צידי החלמון. זה השיטה הכי טובה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך