בנות מי מבינה פה בשמרים
אחותי כינה בצק לקרנץ לא תפח לה היא שמה רק 10 גר שמרים יבשים וכבר שענתיים לא תפח לה אם היא יכולה להוסיף עוד שמרים יבשים לכמות בקמח שמה שהיא 850 גר וכמה צריכה להוסיף ..
אוכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 14:27
שתשים את הבצק במקום חמים.
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 17:28
לכמות כזאת צריך 15 גרם שמרים. נראה לי בעייתי להוסיף בשלב הזה אחרי ניסיון התפחה של שעתיים.
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 17:32
אפשר גם להשתמש בבצק ככה ולהתפיח לילה במקרר ולהוציא כשרוצים לעצב את העוגה להתפחה בחוץ.
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 18:52
יש מצב שהעא שמחה מים חמים מדי וזה הורס את השמרים....שמרים צריכים מים נעימים לא חמים מדי.