התלבטות בהנקה היי רוצה להתייעץ לגבי הנקה. אני בהנקה מלאה. הבן שלי בן חודש. האכלתי אותו ב2 צדדים. בצד השני (ימין) היו לי כאבים חזקים אז ניתקתי במטרה לחבר מחדש. הבעיה היא שהוא פשוט נרדם. ניסיתי לגרות את הפה שלו עם הפטמה וגם ניסיתי ללטף אותו. מה עושים? כי אם לא הייתי מנתקת אותו מלכתחילה הוא כנראה היה ממשיך לאכול. מצד שני, נרדם חזק. תודה רבה!
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 02:46
יכול להיות שהיה נרדם גם תוך כדי אכילה. זה גם קורה. זה מעייף אותם לינוק. פשוט תשימי לבשאוכל שוב עוד בערך שלוש שעות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 04:29
לא בטוח שאכל, כשהם לא אוכלים הם רק מוצצים, מכאן נובע הכאב- תפיסה לא נכונה של השד אל תדאגי זה היופי בהנקה , נרדם בכייף שלו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 06:15
תודה בנות! זוהר - אני חושבת שחלק מהזמן הוא אכל וחלק פשוט מצץ. גם הוא ביומיים האחרונים אוכל ממש חזק ומכאיב לי. הרגשתי שההנקה סוף סוף לא כואבת ועכשיו עוד פעם כואב. כאילו אני ברגרסיה. ממש מייאש. יכול להיות שהוא בקפיצת גדילה (שבוע 6 עוד רגע).