פנקייק
2 ביצים
1 כוס חלב/ מים לפרווה
רבע כוס סוכר
50 גר' חמאה מומסת/ מחמאה
1.5 כוסות קמח
2 כפיות א. אפייה
1/4 כפית מלח
לערבב את הביצים, חלב, חמאה וסוכר.
להוסיף את החומרים היבשים ולהמשיך לערבב, עד שלא יהיו גושים כלל.
לשמן את המחבת לפני ששופכים מהבלילה
בהצלחה
משתמשת פורטי16 באוקטובר 2019 בשעה 06:46
1 ביצה
1 גביע שמנת חמוצה
מעט קמח בערך חצי כוס או עד שהבלילה נהיית לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי
במידה ויצא סמיך מידי ניתן לדלל עם מעט חלב
כף סוכר
קורט מלח