בחילות מחמירות אני בשבוע 9+4 והשבוע הבחילות נעשו ממש קשות, גם התשישות, כאבי הראש והבטן. הכול ממש החמיר. לא היו עוד הקאות אבל יצא קיא כמה פעמים לחלל הפה. האם זה נורמאלי? מה אפשר לעשות כדי להקל?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2019 בשעה 07:33
נורמלי לחלוטין. ממליצה לך לאכול פחמימה.. ארטיק קרח... סודה. ואם גם זה לא עוזר לך אז תתחילי לקחת כדור דיקלקטין ( כדור פלא נגד בחילות) הריון קל ומשעמם!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2019 בשעה 07:35
תודה נופר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 באוקטובר 2019 בשעה 08:43
בייגלה קרקרים.. ודקלקטין לי עזר מעט אבל עדיין

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

נמאס פשוט נמאס חייבת לשאול מה היייתן עושות ואיך הייתן נוהגות במצב כזה. אמא של בעלי כל היום מחממת אותו עלייייי ועל כלום!!! אני בחופש כרגע כי אני עובדת במקום עבודה ממש מסודר ובכל החגים כמעט יש לנו חופש על חשבון העבודה. והיא פשוט לא יכולה לראות אותי נחה האשה החולה הזאת!!!! כל היום ממלאת לבעלי את הראש והוא בא ורב איתי! כל היום אומר לי את כל היום בבית לא עושה כלום תזיזי את עצמך תעבדי קצת מהבית תעשי כסף וכאלה דברים! כאילו מה לבן אדם לא מגיע קצת לנוח????? אני עובדת קשה באמת והוא לא עוזר לי בכלום לא בבית ולא עם הילדים, אז מה קרה??? אני כבר לא מסוגלת יותר להתמודד עם הרוע הזה מה הייתם עושות במקומי בא לי כבר לפרק את החבילה שתבינו שאפילו בחופשת לידה שהיה לי ילד עם ריפלוקס בדרגה הכי חריפה שיש כל היום היה על הידיים בעלי לא טרח לעזור לי בכלום והיו לי ימים שלא הייתי ישנה יותר מ24 שעות ובמקום שבעלי יעזור הוא רק היה אומר לי כל היום כמה שאני עצלנית שכל היום בבית ולא עושה כלום וחיה על חשבונו (שזה לא נכון כי היה לי דמי לידה מן הסתם וחזרתי לעבוד כשנגמרה לי החופשת לידה) כל הרעל זאת אמא שלו המפלצת.
זוגיותזוגיות
💬26 תגובות