מודאגת ממוצקים היי בנות! נתתי לבן שלי (בן חצי שנה) כבר טעימות, טעם הכל. אני שמה לב שקשה לו לבלוע, לפעמים הוא משאיר את זה על הלשון ובולע אם אני מביאה לו מים או פשוט מוציא את זה. זה לא קורה כל הזמן.. לפעמים הוא מצליח לבלוע וגם ללעוס (יש לו כבר שיניים). אולי הוא לא בולע כי לא טעים לו כמה דברים? אולי הוא לא מוכן לאכילת מוצקים? אני פשוט לחוצה מזה, כי זה מלחיץ כשהוא כמעט נחנק. הבנתי שזה קורה בהתחלה, שצריך לשחרר, באמת כדאי לשחרר ולהירגע ולתת לו להתנסות בבליעה?
אמהותאמהות
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוקטובר 2019 בשעה 05:30
אני לא בדעה של למהר. כל ילד ושלו. אז עוד חודש, חודשיים, לא יקרה כלום. כשתהיו שניכם מוכנים אפשר להמשיך... ואפשר רק נניח כפית-שתיים ביום כדי שיטעם ולאט לאט להוסיף עוד... זה לא חייב להיות ממש כמנה עכשיו. זו דעתי. בהצלחה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוקטובר 2019 בשעה 07:16
לפעמים הם משאירים בפה בשביל להרגיש את המרקם ולפעמים באמת לא מוכנים עדיין לשלב הבליעה.. כשאת טוחנת לו את מוסיפה מים? לנו תמיד היה קל יותר כשהייתי טוחנת את הירק בלי המים שבישלתי בהם ויש תינוקות שדווקא צריכים את התוספת הזאת, תנסי אולי ככה יעבוד לך, אם לא תחכי שבוע שבועיים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך