עזרה בחישוב הוצאות 💞 אז כבר קנינו את הדברים הגדולים : עגלה+טיולון כיסא לאוטו לול ומזרון ושידת החתלה אמבטיה לתינוק ונשאר לנו הדברים הקטנים לקנייה הראשונה ללידה.. כמה לדעתכן עולה קנייה כזאת? מדובר בדברים קטנים כמו מצעים למיטה , שמיכה , בגדים לפעם הראשונה, טיטולים , מגבונים , בקבוקים, מוצצים וכו..
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 22:47
את לא חייבת לקחת סט מצעים, אפשר לקנות כמה שמיכות וכמה חבילות סדינים זה יוצא הרבה יותר זול. בגדים את צריכה רגליות , בגדי גוף חזייה(תיקתקים בצד), וכמה אוברולים ללבוש מעל אם המשוער שלך זה בחורף, (לפחות 6 מכל דבר)כמה כובעים, כפפות נגד שריטות, וגרביים. טיטולים ממליצה לקחת מערכות שקונים בשילב או במוצצים ואז יש דוגמיות כשי לראות מה מתאים לילד. מוצצים ובקבוקים אותו דבר לא לקנות המון , אחד מכל סוג(גג 3 סוגים) . תוסיפי כמה סדינים לאמבטיה של העגלה, חיתולי טטרה,חיתולי פלנל, מסרק, מקלוני אזני לתינוקות , אלכוהול לפופיק, קוצץ ציפורניים, מובייל למיטה .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 23:23
חח הדברים הקטנים רק בגודל תאמיני לי המחירים היום של מוצרי תינוקות בשמיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2019 בשעה 05:46
אני היחידה שהגיעה אם כל הדברים גם הקטנים קרוב ל-14 אלף?? חייבת לציין שרק העגלה שבאה כבר עם סלקל והחדר שינה עלו 8500
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בספטמבר 2019 בשעה 05:51
אימלא איזה יקר 😐😐 הרוב אני לא מתכננת לקנות כי אני יודעת שאני אקבל את זה במתנה אז זה באמת ממש דברים בודדים לחזרה מהבית חולים .. אני גם מתכננת להניק אבל אני פוחדת שלא אצליח.. מה עושים? בחבילת לידה כבר קניתי בקבוק אחד ו2 מוצצים .. צריך עוד אם אני מתכננת להניק ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך