חייבת מתכון טעים וקל לאורז בסמטי פשוט במטבח אני לא מבינה כל כך ...
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 19:48
קצת שמן בסיר מוסיפה את האורז מטגנת כמה דקות עד שנהיה לבן. מוסיפה פי 1.5 מים רותחים מהאורז. מוסיפה מלח ואני מוסיפה גם תערובת לאורז מחנות תבלינים אבל לא חייב. סוגרת את הביר על אש נמוכה עד שמתאדים כול המים. פשוט וקל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 21:34
ואיי עשיתי השבת עם אטריות את הבסמטי פצצה מטגנת אותם ביחד עם שמן זית שהשמן יעטוף אותם טוב טוב איזה 3 דק ומערבבת תוך כדי מוסיפה מלח ופלפל ( אורז לבן) אפשר קצת כורכום ( אורז צהוב) נותנת עוד ערבוב שהתבלינים יפתחו ומוסיפה מים בערך כוס וחצי על כוס אורז נותנת להתבשל על אש בינונית כ10 דק אחר כך מכבה את האש נותנת לאורז לנוח עוד 10 דק ואז פותחת אותו בעדינות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך